Uw therapeut

Monique Planjer

Fysiotherapeut, Osteopaat, reiziger, moeder, Biodynamische Craniosacraal therapeut, kindercoach, trainer Sta Sterk methodiek Omgaan met Pesten en eeuwige optimist.

In 2011 ben ik mijn praktijk als osteopaat begonnen in Zwitserland. 

Daar heb ik de opleiding voor Biodynamische Craniosacraal therapie gevolgd in Kientalerhof in Zwitserland. Ik heb het privilege gehad om een paar nascholingen bij te wonen van Michael Shea en Steve Haines. Bij het Upledger instituut In Nederland heb ik de aanvulling Trauma en Regulatie gevolgd.

Sinds juli 2020 zijn wij terug in Nederland, Halsteren.

Tijdens de vele behandelingen van kinderen (en volwassenen) werd het mij steeds duidelijker dat veel van hun klachten (buikpijn, hoofdpijn, slaapproblemen, concentratieproblemen) direct gerelateerd zijn aan emotionele problemen. Daarom heb ik eerst een opleiding Bach Bloesem therapie gevolgd en ben ik begonnen met een opleiding kindercoach die ik in 2021 heb afgesloten. Daarnaast heb ik de opleiding tot Sta Sterk trainer van de Stichting Omgaan met Pesten voor kinderen van 8-12, jonge kinderen van 4-8 en jongeren van 12-18 afgerond.

In mijn behandelingen combineer ik mijn kennis en verschillende behandelmethodes om voor iedere klacht de meest aangepaste behandeling te vinden.